Heeft u (ver)bouwplannen voor uw woning en bent u op zoek naar een architect die u hierbij kan helpen? Wij denken graag met u mee. KDb Architecten is een klein bureau met ervaren medewerkers en vooral werkzaam in het oosten van ons land. Iedere opdrachtgever is bijzonder en daarmee heeft ieder ontwerp haar eigen architectuur. Bij onze ontwerpen besteden wij veel aandacht aan duurzaamheid en aan het energiezuinig bouwen.

Wij werken samen met de vele partners in het hele ontwerp- en bouwproces zodat u niet voor verrassingen komt te staan, zowel wat betreft planning als budget. Onze gerealiseerde projecten zijn zeer divers te noemen. Naast woningen ook projecten in de utiliteitsbouw als appartementen, productiebedrijven, tandartspraktijken en dergelijke.

Niet alleen in nieuwbouw maar ook verbouwing en herinrichting van bestaande gebouwen naar nieuwe bestemmingen. Voor ons is maatwerk van groot belang, waarbij elke opdracht met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt verzorgd. Uw eigen wensen staan hierbij steeds centraal waarin, samen met de locatie en de (wettelijke) voorwaarden een op maat gemaakt ontwerp tot stand komt. Ook de vormgeving van de buitenruimte als voortzetting van uw woonbeleving binnen zijn bij ons onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Het (ver)bouwen van uw woning is een grote investering, zowel in tijd als geld. Daarom ook hechten wij belang aan een persoonlijke aanpak om te komen tot uw ontwerp. Elk ontwerp wordt dan ook tot in detail uitgewerkt en via 3-D animaties gevisualiseerd. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij u kunnen begeleiden van het eerste ontwerp tot aan de realisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende en kosteloze kennismaking.